En kväll på Laroy

När solen går ner över Stockholm och stadens gatlyktor tänds fortsätter en del av huvudstaden att hållas vid liv. För den som söker en oförglömlig utekväll erbjuder staden många guldkorn, men få platser är lika mångsidiga och populära som Laroy. I samma byggnad hittar vi även den intima och uppskattade nattklubben WC samt schackbaren Svarta hästen, vilket gör denna adress till en central punkt för Stockholms nattliv.

Laroy är inte bara en plats, det är en upplevelse. Med sin eleganta inredning och pulserande atmosfär välkomnar Laroy alla som söker en exklusiv utekväll. Vill du inleda kvällen med en drink finns det ett brett urval av innovativa cocktails i baren. Bartenderna på Laroy är mer än bara drinkmixare, de är konstnärer som gärna skapar nya smaksensationer. Med en meny som ständigt förnyas kan du vara säker på att hitta något unikt som faller dig i smaken.

För de som önskar en mer avskild middagsupplevelse erbjuder Laroy sin charmiga chambre séparée”. Här kan gäster njuta av en utsökt måltid i en privat och intim miljö, perfekt för speciella tillfällen eller affärsmiddagar. Här kan du komma med önskemål för mat och dryck och vi kommer därefter skräddarsy din upplevelse efter det. Allt för att tillsammans med dig skapa en minnesvärd kväll.

Laroy är även känd för sin förmåga att anordna och husera olika typer av event och evenemang. Från företagsfester till privata firanden, har teamet bakom Laroy expertisen att skräddarsy varje tillställning så att den överträffar gästernas förväntningar. Oavsett om det är live-musik, DJ:s som spelar de senaste hitsen, eller temakvällar, så finns det alltid något på gång som lockar en bred publik.

För den som önskar fortsätta natten finns nattklubben WC i samma byggnad. WC ligger en trappa ner och är en mindre, mer intim klubb som snabbt har blivit populär. Här blandas senaste hitsen med klassiska låtar i en stimmig miljö som får dig vilja dansa till småtimmarna.

Innan natten övergår i dans och fest rekommenderas ett besök på Svarta hästen. För de som uppskattar en mer avslappnad atmosfär eller kanske vill utmana sina vänner i ett parti schack, erbjuder denna schackbar den perfekta startpunkten för kvällen.

Att planera en utekväll i Stockholm kan innebära många val, men för den som väljer att spendera den på Laroy, WC och Svarta hästen väntar en mångfacetterad upplevelse som kombinerar det bästa av mat, dryck, dans och samvaro. Det är en trio av etableringar som tillsammans erbjuder allt man kan önska för en oförglömlig natt i huvudstaden.

Läs mer