LAROYS CHAMBRE

Välkommen till Laroys Chambre, platsen där exklusiv atmosfär möter minnesvärda fester mitt i hjärtat av Stureplan. Här erbjuds våra gäster möjligheten att boka hela lokalen för en unik och oförglömlig upplevelse.

Vår Chambre skapar en festlig stämning som når nya höjder, och vårt dedikerade team är specialiserat på att leverera minnesvärda privata middagsupplevelser. Med sex eleganta, runda soffor och bord erbjuder vi en intim och exklusiv atmosfär som rymmer upp till 48 personer.

Vår personal är här för att skräddarsy varje detalj enligt dina önskemål, och vi strävar efter att överträffa förväntningarna för varje evenemang. Laroys Chambre är platsen där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en unik och personlig atmosfär för dig och ditt sällskap. För att göra din upplevelse ännu mer bekväm och exklusiv erbjuder vi möjligheten att beställa catering från allt vad du kan önska.

Välkomna att boka den perfekta festlokalen för ditt event, födelsedagsmiddag eller annat firande. Efter middag och drinkar kan du ta trappan ner för en match i schack på Svarta Hästen följt av dans till småtimmarna på WC.