ÖLENS DAG PÅ UTESERVERINGEN

När solen gått ner och stadens ljus tar över, finns det ingen bättre plats att vara på än Laroy. Vår bar erbjuder en atmosfär av sofistikation och glamour, perfekt för de som vill uppleva något extra när kvällen smyger sig på.

Laroy är en destination i nattlivet, här kan du njuta av champagne och spendera strålande kvällar omgiven av vackra människor. Torsdag till fredag varje vecka förvandlas vår lokal till en livlig mötesplats där minnen skapas och stämningen är alltid på topp
På ölens dag är du välkommen att istället för de vanliga glasen med cocktails och bubbel rekommenderar vi att du går till baren och ber om en 40 cl “bärs”. Vårt ölutbud är noggrant utvalt för att tillfredsställa även de mest kräsna ölfantasterna.

Efter att du fått din öl, ta ett steg ut till vår lummiga uteservering. Denna grönskande oas mitt i staden är den perfekta platsen för att koppla av och njuta av den friska kvällsluften. Här kan du och dina vänner slå er ner, umgås och njuta av kvällen i en avslappnad men elegant miljö. På Laroy strävar vi efter att skapa en upplevelse som tilltalar alla sinnen. Våra drycker är noggrant tillagade av skickliga bartenders som endast använder de bästa ingredienserna. Varje glas är en smakupplevelse i sig, oavsett om du väljer champagne eller öl.

Vare sig du firar något speciellt eller bara vill ha en trevlig kväll ute, är Laroy den perfekta platsen. Vår eleganta inredning och den levande atmosfären gör varje besök minnesvärt. Och med vår lummiga uteservering har du alltid en plats där du kan dra dig tillbaka och njuta av en lugn stund mitt i all festlighet.

Så varför inte göra något annorlunda på ölens dag? Besök Laroy och upptäck varför vi är den självklara destinationen efter solnedgång. Ta en paus från det vanliga och prova vår utsökta öl medan du njuter av vår fantastiska uteservering. Vi ser fram emot att välkomna dig och dina vänner för en kväll fylld med goda drycker, härlig atmosfär och minnesvärda stunder.

LÄS MER